stuff we drool about

Pill Wall-Mounted Desk

Created by Lithuania-based Emko, Pill is a multifunctional, elegant and compact, wall-mounted desk designed for small apartments, saving valuable space when not in use. The round cabinetís top door folds down to form a desk suitable for getting work done on a laptop, tablet, or physical notebook. It also features a few adjustable shelves so you can customize the interior to suit various requirements, fit standard files, catalogues, books or any other personal belongings. The Pill comes equipped with sockets and the option of integrating LED lights. The distinctive round shape and minimalist aesthetic certainly make an impression at a glance. Available in several color combinations.



pill-wall-mounted-desk-2.jpg | Image

pill-wall-mounted-desk-3.jpg | Image

pill-wall-mounted-desk-4.jpg | Image

pill-wall-mounted-desk-5.jpg | Image

pill-wall-mounted-desk-6.jpg

pill-wall-mounted-desk-7.jpg

MAGISSO TEACUP | Image

MAGISSO TEACUP

Another great, practical way of drinking your tea. The Magisso Teacup cleverly streamlines brewing and drinking hot tea into one task. Designed by Laura Bougdanos, this ingenious little tilting teacup is very easy to use. Simply put loose tea in the strainer, fill with water and then tilt the cup the opposite direction....
read more
HOME SPA | BY JACUZZI SASHA | Image

HOME SPA | BY JACUZZI SASHA

Nothing like sasha existed before. A sauna, an emotional shower, a hammam in one space. Now it does: a new concept born from the encounter between the expertise and technology of Jacuzzi and the creativity and experience of architect and designer Alberto Apostoli. Today you can enjoy and share with others a real wellness centre at home, with a contemporary design,professional performances, ideal dimensions that are so compact as to fit in any environment....
read more
SOHO APARTMENT | BY DIVE ARCHITECTS | Image

SOHO APARTMENT | BY DIVE ARCHITECTS

We love what Dive Architects have done with this stylish, minimalist apartment in Soho London. The owner initially had no idea what to do with such a cramped space. The Architects proposal was to extend the building over an existing terrace. They placed two large sliding doors that open into cavities within the walls, this allows residents to enjoy the open air on a beautiful day. Just watch your step......
read more