stuff we drool about

Zero Outdoor Fireplace | By Ak47 Design

If you have a big garden or a roof top terrace and like to welcome your friends outdoors, what better place to gather than this outdoor fire pit. It creates a warm, cozy and inviting refuge any time of the year. Zero outdoor fireplace was designed by AK47 design Studio for pleasant outdoor moments and bringing people together.



img_ak47_zero_outdoor_fireplace_2.jpg | Image

img_ak47_zero_outdoor_fireplace_3.jpg | Image

img_ak47_zero_outdoor_fireplace_4.jpg | Image

img_ak47_zero_outdoor_fireplace_5.jpg | Image

Worn & Wound
FINCUBE | BY STUDIO AISSLINGER | Image

FINCUBE | BY STUDIO AISSLINGER

Fincube is a project by Berlin based Architecture company "Studio Aisslinger". The concept is a modular, sustainable & transportable low-energy house. The example created is a 47sq m residence, 1200m above sea level near Bozen in Northern Italy, with a beautiful view of the famous Dolomite mountains. It is made mostly with local materials and is energy efficient. The idea of the concept is a sustainable nomadic house, meaning it can be easily disassembled, trans...
read more
ADIRONDACK ROCKER | BY LOLL DESIGNS | Image

ADIRONDACK ROCKER | BY LOLL DESIGNS

Loll Designs might be your new go-to when you decide to upgrade your outdoor seating. The modern outdoor furniture manufacturer from Minnesota, USA, creates all their colorful products using 100% recycled materials such as milk jugs or detergent bottles, their durable, all-weather Adirondack Rocker chair (featured here) is made from 424 milk jugs and is available in a ton of bright colors. Go ahead, enjoy a glass of organic wine on your eco lounge chair! For e...
read more
TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS | Image

TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS

Designed by Jensen Architects, the beautiful Turner Residence is located in Larkspur, California, USA. Built into a hill, the main building contains the private rooms of the house and is tucked into the earth and threaded through the existing oak trees on site. The lower two levels of the building are cut partially into the slope forming a grounded plinth with a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool pat...
read more