stuff we drool about

The House In The Garden | By Cunningham Architects

The House in the Garden is a free-standing addition to an elegant modernist house on a adjointing lot. Located in Texas this modern two storey box features a south façade glazed in framless, insulated glass units incorporating two 8 foot wide sliding doors. There is a guest bedroom and painting studio upstairs, and downstairs the concrete floor and exterior deck provide a seamless transition from the living room to the garden. With its 5250 sq.ft the house also provides ample space for a large collection of art and automobiles.



img_house_in_garden_2.jpg | Image

img_house_in_garden_3.jpg | Image

img_house_in_garden_4.jpg | Image

img_house_in_garden_5.jpg | Image

COLOR-IN WALLPAPER | Image

COLOR-IN WALLPAPER

Every once in awhile we come across something original and fun for the kids(remember the popular Astronaut diver cover?), we recently found these cool color-in wallpaper by Burgerplex, you can color in the artwork using marker pens, felt tips or paint. A great design idea for any children´s room or playroom. Available at Burgerplex online store or at amazon.co.uk...
read more
OMNIJORE JORING SYSTEM | BY RUFF WEAR | Image

OMNIJORE JORING SYSTEM | BY RUFF WEAR

The Omnijore Joring System by Ruff Wear is ideal for any dog-pulling excursion such as skijoring, mountainboard-joring, skatejoring, bikejoring, or canicross. The Dog Harness offers a canine-specific design, strategic padding and five points of adjustability ensures the ultimate in comfort for your dog. Complete system includes dog harness, human hipbelt, and towline. Watch the video....
read more
BARCELONA INDUSTRIAL LOFT | Image

BARCELONA INDUSTRIAL LOFT

This spectacular loft apartment is a refurbishment of an old carpenter’s workshop located in Barcelona’s Poble Sec neighbourhood. Designed by Spanish architectural studio FFWD, the team defined that the main goal was to set up the space for habitation while preserving the existing structural components, and its charm and singularity. They restored the building´s brick and stone walls, the wooden beams in the ceiling, and covered the floor with a concrete lining. The...
read more