rss facebook twitter newsletter
DUTCH MOUNTAIN | BY DENIEUWEGENERATIE | Image
NA
|

DUTCH MOUNTAIN | BY DENIEUWEGENERATIE

Buried beneath a mound of earth at a Dutch nature reserve is a woodland villa called Dutch Mountain designed by Amsterdam design studio Denieuwegeneratie. Only half the house is visible, the other half cuts trough a hill, this both camouflages and uses the earth as thermal insulation. The house as many original features, and is full of surprises, notable features are the vintage Jaguar transformed into a bookshelf, a teapot chandelier and skateboards used as staircase steps.

Categories:   LIVING  | More: Living Space
dutch-mountain-by-denieuwegeneratie-2.jpg


dutch-mountain-by-denieuwegeneratie-3.jpg


dutch-mountain-by-denieuwegeneratie-4.jpg


dutch-mountain-by-denieuwegeneratie-5.jpg






About Us

Bless this Stuff claims no credit for any images featured on this site unless otherwise noted.

All visual content is copyright to its respectful owners. If you own right to any of the images, and do not wish them to appear here, please contact us and they will be promptly removed.


Privacy | RSS feed | Contact | advertise

Twitter  Pinterest  Instagram  G+  tumblr  Rss
Copyright Bless This Stuff  Bless this Stuff. All rights reserved