stuff we drool about

Amazing Contemporary House For Sale | London Uk

This astonishing modern house has recently been placed on the market, it is located in the heart of Hampstead Village, London-UK. The 6,500 sq ft house was designed by renowned architects Paxton Locher and is set around a spectacular 40ft double-volume reception room. This room has two retractable glass rooflights which, when open, transform the space into an open-air courtyard. Running alongside is a dramatic custom-made glass swimming pool. The house also features five bedrooms(the master bedroom overlooks the pool), a gymnasium, a party and media room, with high-level windows looking in to the pool.



gayton-road-hampsted-house-2.jpg | Image

gayton-road-hampsted-house-3.jpg | Image

gayton-road-hampsted-house-4.jpg | Image

gayton-road-hampsted-house-5.jpg | Image

BOGOBRUSH | Image

BOGOBRUSH

Bogobrush is a new toothbrush designed, developed and made in the USA, its most attractive feature lies in the fact that it´s green, because they´re made from used plastic that would otherwise have the landfill as final destination, and you can also get a biodegradable model, which you can compost after use. Its other great feature is that it generates selflessness because for each Bogobrush you buy, you´re giving one away to someone who needs one, the company has c...
read more
AXOR STARCK SHOWER | BY PHILIPPE STARCK | Image

AXOR STARCK SHOWER | BY PHILIPPE STARCK

Designed by renowned designer Philippe Starck, the Axor Shower Collection by German Brand Hansgrohe is one of his most remarkable works. The luxurious stainless steel shower, has a device that mixes air with water, providing a more powerful shower. You can adjust the water flow with many spray styles, uninterrupted flow, soft rain, or whole-body jet. Its versatility allows to transform the shower into a personal spa....
read more
ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION | Image

ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION

Toronto based Architects Peter Tan and Christine Ho Ping Kong of  "Studio Junction", converted this contractor warehouse the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four - one which could successfully adapt to a mid-block or laneway situation, there is no typical front or back. The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, all the windows look inwards....
read more