stuff we drool about

Horizontal Shower | By Dornbracht

Tired of waking up early to take a morning shower? Now you can continue napping in the shower. Swiss company Dornbracht has developed a new way to bathe: an horizontal shower! The structure is secured to the wall and has a roof filled with water jets that bathe the user. To provide an even greater level of relaxation, the system uses a shower called Ambiance Tuning Technique, which allows to program different temperature and water flow. Watch th video



dornbracht-horizontal-shower-2.jpg | Image

dornbracht-horizontal-shower-3.jpg | Image

dornbracht-horizontal-shower-4.jpg | Image

dornbracht-horizontal-shower-5.jpg | Image



CONSOLE BOOKSHELF | BY FUNKTIONAL FURNITURE | Image

CONSOLE BOOKSHELF | BY FUNKTIONAL FURNITURE

Now this is something different, a bookshelf with a bench, a combination of recliner and bookshelf is an obvious combination for any dedicated booklover. Once relaxed into this curvaceous construction, all your reading material is within hands reach in the two sets of shelves that frame the piece like contemporary, all purpose bookends. Designed by Stanislav Katz....
read more
MINIMALIST BACHELOR APARTMENT | Image

MINIMALIST BACHELOR APARTMENT

Commissioned by a young IT engineer, this beautiful bachelorís apartment was designed by the M3 Architectural & Construction group who took a minimalist approach. The clean pad is located in Budva, Montenegro, a coastal area on the Adriatic Sea, it features a neutral palette of white surfaces, grey accents, and natural materials beautifully complemented with incorporated furnishings. The main living area was kept open with floor-to-ceiling curtains acting as div...
read more
TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS | Image

TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS

Designed by Jensen Architects, the beautiful Turner Residence is located in Larkspur, California, USA. Built into a hill, the main building contains the private rooms of the house and is tucked into the earth and threaded through the existing oak trees on site. The lower two levels of the building are cut partially into the slope forming a grounded plinth with a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool pat...
read more