stuff we drool about

Cantilevered Restaurant

Tall Arquitectos from Mexico, have released renderings that depict Bire Bitori, a luxury diner and cocktail bar embedded in the rock face of a beautiful natural landscape high above Mexico’s stunning Copper Canyon. The heart-stopping proposal allows guests to enjoy an "over the air" experience, with nothing but a vast glass bottom underneath! The precarious cantilevered position of the building and the picture windows would grant diners wonderful panoramic views of the breathtaking landscape that surrounds them and the famous Basaseachic Falls.



bire-bitori-cantilevered-restaurant-2.jpg | Image

bire-bitori-cantilevered-restaurant-3.jpg | Image

bire-bitori-cantilevered-restaurant-4.jpg | Image

bire-bitori-cantilevered-restaurant-5.jpg | Image

bire-bitori-cantilevered-restaurant-6.jpg

bire-bitori-cantilevered-restaurant-7.jpg

DISTANT SHORES | Image

DISTANT SHORES

Renowned surf photographer Chris Burkard has traveled to the furthermost corners of the globe and put together a book of breathtaking surf photography. Distant Shores: Surfing The Ends Of The Earth, showcases Burkard´s stunning photos captured in wild, remote destinations and offbeat landscapes, beautifully portraying the humble placement of the human in contrast to nature. watch the video Also check out the book Surf: 100 Greatest Waves...
read more
ORGANIC JUICES | BY URBAN REMEDY | Image

ORGANIC JUICES | BY URBAN REMEDY

Eating healthy is crucial to maintaining good health, fortunately, its easier than it sounds. Urban Remedy embodies the belief that food is healing, they specialize in raw ready-to-eat meals, snacks and these delicious cold-pressed 100% handcrafted organic juices. They are packed with powerful healing properties, amazing flavor, and with vitamins and nutrients that jumpstart the body helping anyone reach their health goals, restore balance and kick-start a commitmen...
read more
YELLOW TREE HOUSE RESTAURANT | Image

YELLOW TREE HOUSE RESTAURANT

Award wining Yellow Restaurant was designed by Pacific Environments Architects and is located in New Zealand. It sits almost 10m wide and over 12m high, with the split-level floor sitting 10m off the ground. Timber trusses form the main structure. The curved fins are glue-laminated pine, plantation poplar has been used for the slats and redwood milled from the site used in the walkway balustrading....
read more