stuff we drool about

Stunning New York Loft | By Unstudio

The unique Collectorīs Loft is a 5,840-square-foot apartment that explores the interaction between a gallery and living space, itīs located in Greenwich Village, Manhattan, New York City. The renovation project was lead by Amesterdam based architects UNStudio, the main feature are the walls in the loft that flow through the space, and together with articulated ceilings create hybrid conditions in which exhibition areas merge into living areas.



img_unstudio_new_york_loft_2.jpg | Image

img_unstudio_new_york_loft_3.jpg | Image

img_unstudio_new_york_loft_4.jpg | Image

img_unstudio_new_york_loft_5.jpg | Image

Taylor Stitch
Briston watches
Huckberry Interior
GIFT IDEAS | THE OUTDOORSMAN | Image

GIFT IDEAS | THE OUTDOORSMAN

What to get the guy that likes to play outside? Todayīs roundup is dedicated to your family member or friend that is devoted to the outdoors, whether itīs for hiking, fishing, hunting, camping or trekking, we have ed some great products to help fight the elements. Stay tuned for more gift ideas. Check out some more photos and product details after the jump… ...
read more
MAVERICKS EXPEDITION TENT | BY HEIMPLANET | Image

MAVERICKS EXPEDITION TENT | BY HEIMPLANET

Heimplanet first caught the publicīs attention with the very popular "Cave Tent”, they have now introduced the multi-purpose Mavericks, a geodesic inflatable tent especially designed for extreme conditions. With more than 13 square meters of interior area and a height of 2 meters, it offers space for up to 10 people to sleep with equipment, making this a perfect expedition tent. Mavericks is extremely wind stable, in fact Heimplanet claims that it is the most wind-r...
read more
WARDELL SAGAN APARTMENT | Image

WARDELL SAGAN APARTMENT

This original open-space living/work loft is the creation of two San Francisco art and travel addicts, Jeff Wardell and Claudia Sagan. They bought a 3,200 sq ft former Chinese laundry and restored it as a living space. They also wanted to include a home office and a guest bedroom without cluttering the space, so they came up with the idea of stacking two shipping containers on top of each other to create private space within the open-plan living area. source Like...
read more