stuff we drool about

Lighthouse Office

Architects Kagan Taylor and Justin Rice of Knowhow Shop have designed and built a new office for their design studio in their backyard. Named the Lighthouse Office, the micro-building is a place for work and an example that showcases their craft. The little structure is made of lightweight prefabricated panels, and built on industrial casters borrowed from roll-off dumpsters, meaning it can easily be moved around. It features a funky door with no right angles, a window, and a custom made skylight with details borrowed from a car sunroof that provide plenty of natural light during the day and project a warm inviting glow at night.

Also check out our popular workstation setups




lighthouse-office-2.jpg | Image

lighthouse-office-3.jpg | Image

lighthouse-office-4.jpg | Image

lighthouse-office-5.jpg | Image

lighthouse-office-6.jpg

lighthouse-office-7.jpg

Taylor Stitch
Briston watches
Huckberry Interior
LUMINOODLE TASK LIGHT | Image

LUMINOODLE TASK LIGHT

Luminoodle Task is a flexible utility light strip that opens up a whole new world of lighting possibilities. The 3,600-lumen work light is ultra-thin and bendable, plus it wraps, magnets, and snakes where you need it most. The practical light has a weatherproof IP7 rating and glows with a light temperature of 5000K (for a natural light feeling). It can mount almost anywhere, and with the help of a simple built-in link loop, you can have multiple noodles attached tog...
read more
RESIDENCE IN GREECE | BY KONSTANTINOS KONTOS | Image

RESIDENCE IN GREECE | BY KONSTANTINOS KONTOS

This spectacular contemporary house was designed by Greek architect Konstantinos Kontos. Located in Aigina Island, Greece, the modern residence offers unique breathtaking views of the island and surrounding ocean. The house can be opened up in the middle, hence making a "see through" from the pool out to the amazing views. ...
read more
LA JOLLA HOUSE | Image

LA JOLLA HOUSE

Designed by The Brown Studio, this spectacular house is located in La Jolla, California, high above on a flat cul-de-sac lot with 180 degree ocean views. Inspired by Scandinavian farmhouses, the single-storey house has been designed with simple forms, clean lines and mid-century modern aesthetic. It features open plan social areas with sliding glass walls that unify the interior and exterior and lead onto a large outside deck and heated infinity swimming pool. A cov...
read more