stuff we drool about

Auberge Du Soleil | Napa Valley California

Auberge du Soleil is nestled in a grove of olive trees on a 13 acre of property and bathed in sunshine. All rooms have large pieces of furniture, original art, tiled floors and hand-made beds covered with gold and bright fuchsia. Open the French doors and discover the private terrace overlooking the valley. Or relax in the private hot tub outdoors, surrounded by a secluded garden with amazing views over olive groves and vineyards.



img_auberge_du_soleil_2.jpg | Image

img_auberge_du_soleil_3.jpg | Image

img_auberge_du_soleil_4.jpg | Image

img_auberge_du_soleil_5.jpg | Image

Taylor Stitch
Briston watches
Huckberry Interior
FLPSDE Dual Chamber Water Bottle | Image

FLPSDE Dual Chamber Water Bottle

FLPSDE features a unique dual-chamber design that lets you conveniently carry your drinks and snacks in the same container. Made from heavy-duty stainless steel to keep contents safe and tasting how they should, FLPSDE is equipped with a durable, vacuum insulated outer chamber (20-ounce capacity) that keeps your drinks hot or cold for hours, and a smaller inner chamber (7-ounce capacity) designed to hold your favorite snacks, drinks, or personal essentials with ease...
read more
MOUNTAIN GUEST HOUSE | SWITZERLAND | Image

MOUNTAIN GUEST HOUSE | SWITZERLAND

Tucked into the side of a mountain in the Swiss Alps is a unique guest house called Berggasthaus Aescher-Wildkirchli. The 170-year-old dreamy hotel is in the most precarious position, clinging to the foot of a vertical cliff face and can only be accessed by a combination of cable car and hiking. Website myswitzerland.com offers a hiking program with spectacular views of this fascinating hiking area and lunch at the hotelīs restaurant. Other unique res...
read more
YELLOW TREE HOUSE RESTAURANT | Image

YELLOW TREE HOUSE RESTAURANT

Award wining Yellow Restaurant was designed by Pacific Environments Architects and is located in New Zealand. It sits almost 10m wide and over 12m high, with the split-level floor sitting 10m off the ground. Timber trusses form the main structure. The curved fins are glue-laminated pine, plantation poplar has been used for the slats and redwood milled from the site used in the walkway balustrading....
read more