stuff we drool about

Wall Desk | By Nordic Appeal

We are suckers for minimalist, functional design, and our latest crush is this versatile wall desk by Nordic Appeal, a Danish design studio that specializes in crafting beautiful wooden Mac accessories. The functional design piece works both as a laptop stand, or, you can hang it on a wall with the included knobs for an elevated work surface, giving you the perfect sit-stand working solution. Available in a choice of Oak or Walnut.



nordic-appeal-wall-desk-2.jpg | Image

nordic-appeal-wall-desk-3.jpg | Image

nordic-appeal-wall-desk-4.jpg | Image

Taylor Stitch
Briston watches
Huckberry Interior
HI CAN | HIGH FIDELITY CANOPY | Image

HI CAN | HIGH FIDELITY CANOPY

HiCan - High fidelity Canopy - represents the new interpretation of the canopy iconic bed. A new, seamless blend of vintage and comtemporary design that uses the latest technology to deliver new emotional scenarios and way of expressions in our most intamate space. Designed by the italian designer Edoardo Carlino to build a new relashionship between human beings, design and technology inside the bed, we spend about one third of our lifes....
read more
FOREST HOUSE | Image

FOREST HOUSE

The Forest House is a spectacular family retreat in Northern California. Nestled among tall trees in a forested hill area, the unique house features nine separate structures connected to each other, it comprises a cluster of tent cabins, three sleeping quarters and a living-dining commons, rising into the forest canopy on stilts and linked by wood paths, creating a treehouse-effect. Designed by the Envelope A+D architecture studio, the stained matte black house has ...
read more
CHRISTCHURCH HOUSE | Image

CHRISTCHURCH HOUSE

Located in Christchurch, New Zealand, this beautiful cedar-clad residence features four volumes of various sizes and proportions that each accommodate different functions. Set between them are a series of outdoor spaces designed to be used at different times of the day. Each of the four pavilions are connected by flat-roofed glass galleries, allowing large amounts of light in, and views to the courtyards out. Internally, the palette of materials was confined to natu...
read more