stuff we drool about

Indoor Door Table | By Manoteca

Manoteca is an Italian workshop that uses old abandoned things and recycled materials to produce redesigned and reassembled products. Their collection features some very original pieces of furniture including this vintage desk, made with a recycled door. The table besides beautiful is very practical and versatile, when closed it can be used as a dining table for 8 people, and if opened can be used as a functional work desk. Inside youīll find three recycled rawhide pockets, two wooden drawers and a task lamp. via

Also check out the very cool Vintage Suitcase Drawers






manoteca-desk-2.jpg | Image

manoteca-desk-3.jpg | Image

manoteca-desk-4.jpg | Image

manoteca-desk-5.jpg | Image

Taylor Stitch
Huckberry Interior
SEASCAPE RETREAT | Image

SEASCAPE RETREAT

Designed by Patterson Associates Architects, the Seascape Retreat is a nomadīs dream come true. Located on a rock escarpment in a tiny boulder strewn in New Zealandīs South Pacific cove, the romantic beachside cottage was built using only locally sourced materials, and includes only a lobby, living/sleeping room, small kitchen and a bathroom, all with breathtaking views of the beautiful surroundings. Located in a remote landscape, the house is accessible only by far...
read more
BREED RETREAT CHICKEN COOP | Image

BREED RETREAT CHICKEN COOP

Raise your own chicken, with your own coop! The Breed Retreat Chicken Coop lets you keep your own chickens in your backyard so you can get tastier, sustainable and healthier farm grown eggs. A wonderfully designed house for your henīs pleasure and delight, so they can breed and retreat, in comfort and harmony. This sleek coop is built in wood, and finished in black with a special coating to ensure durability and wear resistance. With a minimal look, featuring clean ...
read more
EL MIRADOR HOUSE | Image

EL MIRADOR HOUSE

Developed by CC Arquitectos, the spectacular El Mirador House in Mexico is a recreational space that seeks to maximize the location and orientation of the site to provide the user with a significant view of the beautiful lake in the region. It was designed based on respecting the forest where it is located, anchored to its topography and reducing its constructive impact. The beautiful interior is finished with neutral-toned textiles and tarnished metal fittings that...
read more