stuff we drool about

Focal Locus Seat

The award-winning Focal Locus Seat is a unique and hybrid seating solution, giving you the perfect balance between sitting and standing. The ergonomic seat challenges you to stay in an active seating posture, it maintains your spine in its natural alignment, significantly reducing tension in your lower back, neck and shoulders. It also helps with your circulation and reduces leg discomfort and swelling that occurs when sitting in a traditional office chair. watch the video of the Locus in action

Also by Focal, check out Mogo, the portable upright seat




focal-locus-seat-2.jpg | Image

focal-locus-seat-3.jpg | Image

focal-locus-seat-4.jpg | Image

focal-locus-seat-5.jpg | Image

focal-locus-seat-6.jpg



Taylor Stitch
Huckberry Interior
COARSE TOYS | FALSE FRIENDS BLACKOUT EDITION | Image

COARSE TOYS | FALSE FRIENDS BLACKOUT EDITION

These are awesome, we had already shown you the "Jaws Loser Blush & White Edition" now coarse toys bring us the blackout edition limited to 300 pieces. The set contains the cloaked noop and a pitch-black paw!, staring into nothingness. The distant duo is lost in black sponge. Hidden in a premium black box, stamped with gold and black foil handcrafted to perfection. The package is completed with 3 original coarse poster prints and sealed by a transp...
read more
GLASS MILK CARTON | BY FRED & FRIENDS | Image

GLASS MILK CARTON | BY FRED & FRIENDS

Another great, original product from Fred & Friends, the Glass Milk Carton is a delightful and artful blown and molded glass creamer that captures the comforting familiarity of a mini milk carton. Cool gift idea....
read more
TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS | Image

TURNER RESIDENCE | BY JENSEN ARCHITECTS

Designed by Jensen Architects, the beautiful Turner Residence is located in Larkspur, California, USA. Built into a hill, the main building contains the private rooms of the house and is tucked into the earth and threaded through the existing oak trees on site. The lower two levels of the building are cut partially into the slope forming a grounded plinth with a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool pat...
read more