stuff we drool about

Obol | Never Eat Soggy Cereal Again

Another one of our flashbacks on interesting products we have featured here before and consider worth another look. Today’s "Flashback" is the Obol bowl, if you hate soggy cereal, this solves the problem! With Obol you can take your time eating your cereals, you will never eat soggy cereals again. Obol separates your cereals from your milk so you can mix them gradually as you eat. Obol can be used in various situations, adding croutons to soup or eating cookies with milk.

You can buy Obol in Europe here




obol-bowl-2.jpg | Image

obol-bowl-3.jpg | Image

obol-bowl-4.jpg | Image

obol-bowl-5.jpg | Image

Taylor Stitch
Huckberry Interior
BRUNY ISLAND HIDEAWAY | Image

BRUNY ISLAND HIDEAWAY

Set amongst the eucalyptus on an island off the southern coast of Tasmania, this spectacular tiny cabin is an escape from the high stress of the owner´s busy work life. Designed by Maguire + Devine Architects, the minimalist cabin is completely off-grid, it collects its own rainwater (storage tanks are underground for an uncluttered look) and the roof sports solar panels. Inside, all furniture has been built into the design. The cabin opens onto both an east and wes...
read more
ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION | Image

ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION

Toronto based Architects Peter Tan and Christine Ho Ping Kong of  "Studio Junction", converted this contractor warehouse the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four - one which could successfully adapt to a mid-block or laneway situation, there is no typical front or back. The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, all the windows look inwards....
read more
FOREST HOUSE | Image

FOREST HOUSE

The Forest House is a spectacular family retreat in Northern California. Nestled among tall trees in a forested hill area, the unique house features nine separate structures connected to each other, it comprises a cluster of tent cabins, three sleeping quarters and a living-dining commons, rising into the forest canopy on stilts and linked by wood paths, creating a treehouse-effect. Designed by the Envelope A+D architecture studio, the stained matte black house has ...
read more