stuff we drool about

Ephemeral Tattoos

Ephemeral is a new form of tattoo ink that lasts a year and then goes away! If you’re one of those people constantly thinking of getting a tattoo but haven´t had the courage to go through with it because of the lifetime commitment, this year-long solution could be of interest. The key is the size of the pigments used in the ink, co-founder Anthony Lam explains "What we have done differently is encapsulate tiny dye molecules - much smaller than the pigments used in traditional tattoo ink - in a multicomponent sphere made completely of biomaterials”. Ephemeral is a two-part system, involving an ink designed to break down after a year, along with a separate removal solution. Both application and removal can be done by tattoo artists using their existing equipment.



ephemeral-tattoos-2.jpg | Image

ephemeral-tattoos-3.jpg | Image

ephemeral-tattoos-4.jpg | Image

Taylor Stitch
Huckberry Interior
JULY 2018 WORKSTATION | Image

JULY 2018 WORKSTATION

The workstation is a sacred place where many of us spend most of their day. For this ultimate dream desk setup we focus on gear to make your office space functional, clutter-free, and showcase products to help you work in a more ergonomic environment, and of course, put them all together in a nice clean, minimalist and sophisticated design. We hope this right mix will allow you to become your most productive, efficient and creative self....
read more
OIL & VINEGAR PIPETTE GLASSES | Image

OIL & VINEGAR PIPETTE GLASSES

We love a clean, practical invention. These oil & vinegar pipette glasses designed by Lovorika Banovic for Menu, make a great decorative feature and protect the table top from drips. Besides the obvious use of oil & vinegar, you can also use them with any sauce, syrup, honey or even for some milk in your cup of tea! Also included is an attractive, stainless steel, boat shape bowl. ...
read more
ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION | Image

ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION

Toronto based Architects Peter Tan and Christine Ho Ping Kong of  "Studio Junction", converted this contractor warehouse the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four - one which could successfully adapt to a mid-block or laneway situation, there is no typical front or back. The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, all the windows look inwards....
read more