stuff we drool about

Cliff House | By Khosla Associates Architects

The Cliff House is located in Chowara, a fishing village 30 minutes from Thiruvananthapuram, Kerala in southern India. Designed by Khosla Associates the house features a 180 degree panoramic view of the sea with an inviting pool and terrace, but its main feature has to be sail shape roof. The open air bathroom in the main bedroom is also worth checking out in the detail of this post.



img_cliff_house_2.jpg | Image

img_cliff_house_3.jpg | Image

img_cliff_house_4.jpg | Image

img_cliff_house_5.jpg | Image

Huckberry Cyber Week
banner quip interior
AWA interior
Nomus Glashutte
Floyd Interior
Oda Bags Interior
Tropicfeel Interior
LEGO SIMPSONS MINIFIGURES | Image

LEGO SIMPSONS MINIFIGURES

Lego have announced today the set of 16 Simpsons minifigures featuring most of the popular characters from the cult series. Lego had previously released the Simpsons House Set that includes 6 minifigures, but now you will be able to purchase all 16 minifigures from Homer Simpson to Krusty the Clown to Itchy and Scratchy. The figures will be available in May for $4 each, from Lego and from Amazon. Lego Fan? check out our roundup of gift ideas for the Lego Fanati...
read more
POP-UP FIRE PIT | Image

POP-UP FIRE PIT

Traditional Fire Pits are bulky, heavy and worst of all, leave a rusty mess behind. Arizona based Fireside Outdoor have created a lightweight mobile fire pit that is safe and truly portable, making campfires possible anytime, anywhere. The Pop-Up Pit sets up in just 60 seconds and holds up to 125 lbs (over 15x its own weight) so you can load up enough wood to keep the whole camp warm. Weighing in at 8 lbs, the portable pit cools down in 90 seconds so you can pack it...
read more
SOHO APARTMENT | BY DIVE ARCHITECTS | Image

SOHO APARTMENT | BY DIVE ARCHITECTS

We love what Dive Architects have done with this stylish, minimalist apartment in Soho London. The owner initially had no idea what to do with such a cramped space. The Architects proposal was to extend the building over an existing terrace. They placed two large sliding doors that open into cavities within the walls, this allows residents to enjoy the open air on a beautiful day. Just watch your step......
read more