stuff we drool about

Cave House

Cave House is an adventurous and modern living space located in Cordoba, Spain. The ambitious and unique project was designed by UMMO Estudio, named "Cuevas del Pino”, the impressive estate sits in the foothills of the picturesque Sierra Morena mountain range and was cut right into the rock strata. The 1,120-square-foot cave house boasts several glass openings to let in natural light as well as concrete and marble flooring, it was built around the natural surroundings, forming a naturalistic look and feel to the living space. Beautiful handcrafted wooden furniture was added to give warmth to the impressive house.



house-cave-2.jpg | Image

house-cave-3.jpg | Image

house-cave-4.jpg | Image

house-cave-5.jpg | Image

house-cave-6.jpg

house-cave-7.jpg

house-cave-8.jpg

house-cave-9.jpg

house-cave-10.jpg

house-cave-11.jpg

house-cave-12.jpg

house-cave-13.jpg

Taylor Stitch
Velomacchi
DART COAT HOOKS | Image

DART COAT HOOKS

One for darts fans. The Dart Coat Hooks come in a set of three Chrome Steel darts with a screw for wall mounting. Designed by Anthony Chrisp, the darts measure approximately 6.75 inches long. The problem is, they look so cool you might not want to cover them up. Great gift for a darts fan or for your games room....
read more
AXES | BY BEST MADE COMPANY | Image

AXES | BY BEST MADE COMPANY

Best Made Company is a company founded in 2009 by Peter Buchanan-Smith who saw a need for a better axe, a essential tool for survival and productivity. They produce beautifully crafted axes that come numbered with documentation and guarantee, and a fitted, top-grain leather blade guard. The brand has recently embarked on a new line of products, which include wearable goods, bags, a first aid kit....
read more
BARCELONA INDUSTRIAL LOFT | Image

BARCELONA INDUSTRIAL LOFT

This spectacular loft apartment is a refurbishment of an old carpenter’s workshop located in Barcelona’s Poble Sec neighbourhood. Designed by Spanish architectural studio FFWD, the team defined that the main goal was to set up the space for habitation while preserving the existing structural components, and its charm and singularity. They restored the building´s brick and stone walls, the wooden beams in the ceiling, and covered the floor with a concrete lining. The...
read more