stuff we drool about

South Hams Coastal Home

Set on the idyllic coast of South Hams, England, lays this beautiful modern villa that was once an old 60īs bungalow. Restored by Woodford Architecture, the open plan home is all about entertaining and comfort, it features a kitchen, living and dining areas all located around a central double sided fireplace that sits at the very heart of this mesmerizing setting. Sliding, folding doors open on two sides to link the indoors to the surrounding gardens, they frame the stunning views and create a light, spacious interior for relaxing and entertaining in all seasons. An outdoor deck and hangout extend the living room, with the smart bedrooms and bathrooms also embracing the coastal charm.



south-hams-coastal-home-2.jpg | Image

south-hams-coastal-home-3.jpg | Image

south-hams-coastal-home-4.jpg | Image

south-hams-coastal-home-5.jpg | Image

south-hams-coastal-home-6.jpg

south-hams-coastal-home-7.jpg

south-hams-coastal-home-8.jpg

south-hams-coastal-home-9.jpg

south-hams-coastal-home-10.jpg

south-hams-coastal-home-11.jpg

south-hams-coastal-home-12.jpg

south-hams-coastal-home-13.jpg

south-hams-coastal-home-14.jpg

south-hams-coastal-home-15.jpg

Taylor Stitch
Velomacchi
PURE RAINDROP | WATER RESERVOIR BY ELHO | Image

PURE RAINDROP | WATER RESERVOIR BY ELHO

Designed by dutch designer Bas van Der Veer, this genius product makes saving water really easy by providing a watering can that fills up automatically when it rains. The Pure Rain is a rain barrel providind the user free rainwater instead of our precious tap water. With the small tap at the bottom of the barrel, the watering can can be refilled after using it. Brilliant!...
read more
MARTIS DUNSMUIR HOUSE | Image

MARTIS DUNSMUIR HOUSE

The Martis-Dunsmuir House is a spectacular residence located near Lake Tahoe, California. Developed by Sagemodern, the rustic contemporary home is designed for comfort, privacy and flexibility, with enough room to handle large groups of visitors. The family retreat is also designed for easy indoor and outdoor living, opening out to a greater flowing creek that provides a serene setting to relax and enjoy the fresh mountain air. The 1,600 square-foot outdoor living a...
read more
BANYAN DRIVE TREEHOUSE | ROCKEFELLER ARCHITECTS | Image

BANYAN DRIVE TREEHOUSE | ROCKEFELLER ARCHITECTS

Part office/studio, part recreational getaway, this unique project is located at the base of a large pine tree in the backyard of a  canyon residence.  The client is an artist and lover of nature so the Banyon Drive Treehouse, perched twelve feet off the ground, will serve as a creative respite from the demands of domestic responsibilities.Project Size: 170 s.f.  Rockefeller Architects...
read more