stuff we drool about

Pinch Bike Stand | By Clank Works

Another clever and simple bicycle storage solution. The "Pinch stand" is hand crafted from bamboo wood and features a spring system available from itīs fabrication process, all you have to do is place the rear wheel in between the two halves of Pinch and it uses the weight of your bicycle to clamp it in position.



img_pinch_bike_stand_2.jpg | Image

img_pinch_bike_stand_3.jpg | Image

img_pinch_bike_stand_4.jpg | Image

img_pinch_bike_stand_5.jpg | Image

Taylor Stitch
Velomacchi
MONTECINTO RESIDENCE | BY BARTON MYERS ASSOCIATES | Image

MONTECINTO RESIDENCE | BY BARTON MYERS ASSOCIATES

The Montecito Residence by Barton Myers Associates Located in the hills above Montecito, California is an architectural masterpiece. The Architects designed the home to feature sliding glass walls and windows, allowing the local breezes to cool the home on warmer summer days. The house takes full advantage of the indoor-outdoor living made possible by California Coast’s mild climate. Designed specifically without air-conditioning, it is cooled exclusively by cross-v...
read more
LUNO RECORD & WHISKEY CONSOLE | Image

LUNO RECORD & WHISKEY CONSOLE

With a beautiful Mid Century inspired design, the Luno EGB2 is a timely update of the classic record console of the 50s and 60s. Crafted from American Walnut the stunning pice of furniture comes with a Pro-Ject Debut Carbon turntable and metal turnknob controls, a tweeter, a 6.5” woofer, a 200W amplifier, a 100W subwoofer, AirPlay receiver and two aux inputs, plus storage space for 150 records. It also features a pull out minibar complete with gold-rimmed Whiskey gl...
read more
STUNNING NEW YORK LOFT | BY UNSTUDIO | Image

STUNNING NEW YORK LOFT | BY UNSTUDIO

The unique Collectorīs Loft is a 5,840-square-foot apartment that explores the interaction between a gallery and living space, itīs located in Greenwich Village, Manhattan, New York City. The renovation project was lead by Amesterdam based architects UNStudio, the main feature are the walls in the loft that flow through the space, and together with articulated ceilings create hybrid conditions in which exhibition areas merge into living areas....
read more