stuff we drool about

Backpack Cooler Chair

The Backpack Cooler Chair is the ultimate tailgating/camping/beach chair. The portable cooler chair packs everything you need for a day at your favorite sporting event, it folds to a mere 10 inches wide and includes shoulder straps leaving your hands free to carry the brewskis. It features a fold-out side table with an integrated cup holder and expandable shelves, a detachable insulated cooler(capable of chilling 24 cans), a detachable armrest with an electronics pocket, and an umbrella holder. Great Father┤s day gift. watch the video



backpack-cooler-chair-2.jpg | Image

backpack-cooler-chair-3.jpg | Image

backpack-cooler-chair-4.jpg | Image

backpack-cooler-chair-5.jpg | Image

backpack-cooler-chair-6.jpg



PURE RAINDROP | WATER RESERVOIR BY ELHO | Image

PURE RAINDROP | WATER RESERVOIR BY ELHO

Designed by dutch designer Bas van Der Veer, this genius product makes saving water really easy by providing a watering can that fills up automatically when it rains. The Pure Rain is a rain barrel providind the user free rainwater instead of our precious tap water. With the small tap at the bottom of the barrel, the watering can can be refilled after using it. Brilliant!...
read more
V4 HOUSE | BY MARCIO KOGAN | Image

V4 HOUSE | BY MARCIO KOGAN

This has to be one of the most amazing properties we have come across this year. The "V4 House" in Sao Paulo - Brazil, was designed by renown Architect Marcio Kogan. The main feature is the lack of walls, making the interior flow effortlessly onto the lush outside environment. The stunning property has not gone unnoticed in the architectural world, it has been nominated under the House category of the 2012 World Architecture Festival. Other breathtaking houes...
read more
HOUSE G | AMAZING BARN MAKEOVER BY MAXWAN ARCHITECTS | Image

HOUSE G | AMAZING BARN MAKEOVER BY MAXWAN ARCHITECTS

This beautiful barn conversion by Maxwan Architects is located by the river Linge in Geldermalsen, the Netherlands. It┤s main feature has to be the big open space kitchen/living room the owners can relax and entertain friends. The architests added big openings to the fašades and a large slit was cut into the barn roof to bring in light....
read more