stuff we drool about

Wardell Sagan Apartment

This original open-space living/work loft is the creation of two San Francisco art and travel addicts, Jeff Wardell and Claudia Sagan. They bought a 3,200 sq ft former Chinese laundry and restored it as a living space. They also wanted to include a home office and a guest bedroom without cluttering the space, so they came up with the idea of stacking two shipping containers on top of each other to create private space within the open-plan living area. source

Like the idea of living in a container? Check out the Container Houses by Adam Kalkin




wardell-sagan-apartment-2.jpg | Image

wardell-sagan-apartment-3.jpg | Image

wardell-sagan-apartment-4.jpg | Image

wardell-sagan-apartment-5.jpg | Image

OBOL | NEVER EAT SOGGY CEREAL AGAIN | Image

OBOL | NEVER EAT SOGGY CEREAL AGAIN

Another one of our flashbacks on interesting products we have featured here before and consider worth another look. Today’s "Flashback" is the Obol bowl, if you hate soggy cereal, this solves the problem! With Obol you can take your time eating your cereals, you will never eat soggy cereals again. Obol separates your cereals from your milk so you can mix them gradually as you eat. Obol can be used in various situations, adding croutons to soup or eating cookies with...
read more
RECORD DISPLAY I | Image

RECORD DISPLAY I

Record Display I is a beautifully handmade vinyl record display built with solid walnut, and with brass details, by Japanese furniture maker Kai Takeshima in Montreal, Canada. Finished with oil for a sleek look, the elegant display features six different compartments capable of holding approximately 290 records in total, helping you keep your precious collection organized, accessible, and appreciated....
read more
STUNNING INFINITY POOL | FARRAR RESIDENCE | Image

STUNNING INFINITY POOL | FARRAR RESIDENCE

The Farrar Residence in Park City, Utah, was designed by Bohlin Cywinski Jackson Architects. The stand-out feature of the house is the stunning 25 meter infinity pool that seems to flow in to the woods. The pool cantilevers over a seasonal stream, with an acrylic panel that extends from the pool bottom to the stainless steel ceiling and aquarium glass at the end....
read more