rss facebook twitter newsletter
ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION | Image
NA
|

ORIGINAL COURTYARD HOUSE | BY STUDIO JUNCTION

Toronto based Architects Peter Tan and Christine Ho Ping Kong of  "Studio Junction", converted this contractor warehouse the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four - one which could successfully adapt to a mid-block or laneway situation, there is no typical front or back. The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, all the windows look inwards.

Categories:   LIVING  | More: Living Space
img_courtyard_house_studio_junction_2.jpg


img_courtyard_house_studio_junction_3.jpg


img_courtyard_house_studio_junction_4.jpg


img_courtyard_house_studio_junction_5.jpg






About Us

Bless this Stuff claims no credit for any images featured on this site unless otherwise noted.

All visual content is copyright to its respectful owners. If you own right to any of the images, and do not wish them to appear here, please contact us and they will be promptly removed.


Privacy | RSS feed | Contact | advertise

Twitter  Pinterest  Instagram  G+  tumblr  Rss
Copyright Bless This Stuff  Bless this Stuff. All rights reserved