stuff we drool about

Shinola Wall Clock

General Electric have teamed up with Detroit´s Shinola to introduce a new collection of well-made, American-manufactured home goods incorporating parts sourced from small companies across the globe. Inspired by Sninola´s classic Runwell watch, The Runwell Wall Clock is distinguished by the brand´s signature modern American aesthetic. The matte dial has raised numerals and luminous hands, all contained in a polished chrome case under domed glass. A signature Shinola clock stand may be purchased separately for displaying on a mantelpiece or tabletop as an alternative to wall hanging. Currently available in three styles.



shinola-wall-clock-2.jpg | Image

shinola-wall-clock-3.jpg | Image

shinola-wall-clock-4.jpg | Image

shinola-wall-clock-5.jpg | Image

QUEST HOUSE | Image

QUEST HOUSE

Located in the English countryside, the Quest House is a spectacular minimalist residence designed by Strom Architects. Built in a picturesque wooded site near the coastal town of Swanage in Dorset, the single-storey residence cantilevers over the retaining wall to protect a sunken parking spot for the owners´ vintage Aston Martin DBS 1968. The concrete structure is beautifully in-filled with simple timber dry-lining, leaving the concrete frame visible external...
read more
V4 HOUSE | BY MARCIO KOGAN | Image

V4 HOUSE | BY MARCIO KOGAN

This has to be one of the most amazing properties we have come across this year. The "V4 House" in Sao Paulo - Brazil, was designed by renown Architect Marcio Kogan. The main feature is the lack of walls, making the interior flow effortlessly onto the lush outside environment. The stunning property has not gone unnoticed in the architectural world, it has been nominated under the House category of the 2012 World Architecture Festival. Other breathtaking houes...
read more
EL MIRADOR HOUSE | Image

EL MIRADOR HOUSE

Developed by CC Arquitectos, the spectacular El Mirador House in Mexico is a recreational space that seeks to maximize the location and orientation of the site to provide the user with a significant view of the beautiful lake in the region. It was designed based on respecting the forest where it is located, anchored to its topography and reducing its constructive impact. The beautiful interior is finished with neutral-toned textiles and tarnished metal fittings that...
read more